Jag började som student på Skovshoved hotell 2012. Då ville jag bara bli en bra servitör, då jag själv har dragit nytta av det goda bemötande jag upplevt när jag varit ute och ätit och därför skulle/skulle jag vilja ge samma sak till andra gäster. Efter en tid som student blev jag mer och mer intresserad av vin, speciellt för att det var en stor del av vardagen. Så jag började lära mig att dricka vin först och främst, men också att läsa och lära mig mer om flaskorna vi hade. Genom ett fåtal restaurangchefer, men framför allt Peter Fagerland, blev mitt intresse för vin (och par) extra stort. När jag slutade som student gick jag vidare till Mash eftersom jag visste att de var riktigt starka på amerikanskt vin, något jag inte hade lärt mig så mycket om som student och ville utforska mer. Efter Mash hette det Le Sommelier där jag jobbade med alla sorters vin från deras fantastiska vinlista och därför fick smaka på en hel massa olika viner i alla genrer så jag tog en kort omväg tillbaka till Mosa. Under tiden hade min restaurangchef från Le Sommelier blivit restaurangchef på Marchal och hon ville ha mig dit, så det kunde jag inte tacka nej till, så jag började på Marchal 2018.