Min väg till vin började trots allt tillbaka på min läroplats på Lolland, där utländska viner användes (kanske därför jag fortfarande älskar de vinerna) och annars var elden på allvar när jag arbetade på AOC, där det fanns var två vinmenyer och med byten varje vecka, så att ens kunskap ökade för varje dag. Och det var också på grund av både Christian och Julie Færch som jag tog inträdesprovet till Danska Sommelierförbundet 2013, för att testa mina kunskaper och hitta mina svaga punkter så att jag kunde förbättras. Jag har funnits mycket sedan AOC, Her Kirkeby Kro, Sat Bains och The Samuel. Jag hamnade här, av en slump postade Jonathan en artikel om att han skulle öppna en ny restaurang i Hellerup, och jag var i alla fall hemma från England, så jag tänkte att jag lätt kunde hjälpa honom under öppningshelgen, lika snygg som jag var, skrev jag precis till honom; låt mig veta om du behöver hjälp. Och sedan har jag varit fast sedan den 13 november 2020.