Jag har alltid haft en passion för mat och när jag blev gammal nog att köpa vin fick jag snabbt ett stort intresse för det också. Sedan jag tog min sommelierlicens 2016 har jag jobbat på ett antal restauranger, från vinbarer till nu senast den stjärnbelönade restaurangen Ekstedt. Jag har också tävlat en hel del i sommellerie, vunnit titeln Sveriges bästa kvinnliga sommelier 2017 och kommit trea i SM 2017 och 2019. Idag hjälper jag också till att utbilda de nuvarande tävlande sommeliererna i det svenska sommelierlandslaget, Swesomm.
För närvarande arbetar jag i mitt eget företag som konsultsommelier där jag hjälper restauranger med vinlistor, skriver om vin, anordnar provningar, håller sommeliertävlingar och undervisar på en av de svenska sommelierskolorna.
Utbildning:- Court of Master Sommeliers ”Certified Sommelier” och WSET Level 4 Diploma in Wine (även en svensk sommelierexamen från Vinkällan Dryckesutbildningar, WSET Level 2 i öl och Level 3 i sake).