Jag tror egentligen att jag började i branschen för att jag ville bli kock, men jag insåg snabbt att det inte var vad jag ville. Efter det började mitt vinintresse sakta växa. Jag spenderade sedan sex månader i Sydney, Australien, där jag jobbade nästan varje dag för att verkligen få grepp om yrket. Efter det kom jag hem och fick olika positioner som manager, assisterande restaurangchef och sedan restaurangchef på Kokkedal Slot. Därefter spenderade jag ett år på restaurang Salon på Bredgade och är nu ägare av en fransk vinbar i centrala Köpenhamn vid namn R Vinbar. Här är vårt fokus tydligt Bourgogne, men vi har också ett brett utbud av viner från stora delar av Europa och såklart lite från övriga världen. Jag har varit en del av vinbaren sedan 2021 och det är helt fantastiskt. R Vinbar är en av Köpenhamns första vinbarer, med en vinkarta som tydligt speglar min smak, där de flesta viner är klassiska i uttrycket. Jag spenderar också en del tid som lärare på den Danska Sommelierutbildningen, där jag får möjligheten att vidarebefordra min kunskap och hålla mig skarp, samtidigt som jag bygger många relationer inom branschen.